Sport 18 Martie 2009 13:55
Fotbalistii lui Sheffield United intentioneaza sa dea in judecata gruparea West Ham, desi cele doua cluburi au ajuns luni la un acord in privinta compensatiilor materiale legate de transferul lui Carlos Tevez, informeaza editia online a The Times.

Aproximativ 20 de jucatori care au evoluat la Sheffield acum doua sezoane, cand echipa a retrogradat in liga secunda, vor sa ceara compensatii de aproape 5 milioane de lire sterline de la West Ham, club care trebuie deja sa achite 25 de milioane de lire sterline pentru ca l-a folosit pe Tevez, care a ajutat echipa sa ramana in Premier League. West Ham a mai platit in aprilie 2007 alte 5,5 milioane de lire sterline pentru ca l-a folosit pe argentinian, dar echipa nu a fost depunctata, informeaza NewsIn.

Fostul antrenor al lui Sheffield, Neil Warnock, a afirmat ca jucatorii echipei au dreptul sa actioneze in judecata pe West Ham. "Nimeni nu a suferit mai mult decat mine. Sunt foarte multumit cu ceea ce s-a obtinut, dar sunt dezamagit ca problema nu s-a rezolvat mai repede. Noi ramaneam in prima liga daca toata lumea respecta regulamentele", a spus Warnock, in prezent antrenorul lui Crystal Palace.

West Ham a anuntat ca nu a primit nimic oficial din partea jucatorilor, iar presa engleza scrie ca echipa are deja datorii de 47 de milioane de lire sterline, iar proprietarul cauta un cumparator pentru club.

Doi dintre jucatorii care vor sa dea in judecata pe West Ham sunt Phil Jagielka si Matthew Kilgallon, care au contactat deja o firma de avocatura din Manchester. Jagielka nu a avut de suferit pe plan financiar deoarece s-a transferat la Everton la scurt timp dupa ce echipa a retrogradat, dar Kilgallon ar fi primit 150.000 de lire sterline daca Sheffield se mentinea in Premier League, insa salariul sau a fost redus la jumatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.