Patronul lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, a anuntat ieri ca romanul Cristian Chivu nu va fi transferat la echipa pregatita de Roberto Mancini.
"Cred ca nu va veni nici Samuel (n.r. - jucatorul echipei Real Madrid) si nici Chivu.

Pentru argentinian tratativele sunt prea complicate, iar AS Roma nu vrea sa-l vanda pe Chivu. Pot confirma doar interesul pentru Santiago Solari de la Real Madrid", a afirmat Moratti. Patronul echipei milaneze a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii lui Chelsea, pentru argentinianul Juan Sebastian Veron. "Vom mai discuta si saptamana viitoare, dar l-am putea vedea pe Veron si in sezonul viitor la Inter. Cat despre Adriano, el nu pleaca", a adaugat Moratti.

INLOCUITOR

Pe de alta parte, agentia italiana Sports a anuntat ca fundasul brazilian Felipe, in varsta de 20 de ani, ar putea ajunge la AS Roma, urmand sa-l inlocuiasca pe Cristian Chivu, care s-a apropiat si mai tare de Juventus. Transferul lui Felipe s-ar putea face daca Luciano Spalletti, care a demisionat de la conducerea tehnica a formatiei Udinese, va ajunge antrenor la AS Roma.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.