Isabelle Severino, sportiva de 25 de ani si jumatate, a castigat titlul continental dupa ce a intrerupt sportul de performanta 4 ani! La 7 ani avea un numar acrobatic si colinda marile scene pariziene gen Lido sau Casino de Paris. Cu o trupa de tigani! Cand a implinit 14 ani obtinea primul titlu major din cariera: campioana eruopeana de junioara la paralele inegale la Stockholm.

Este vorba de frantuzoaica Isabelle Severino, nimeni alta decat noua campioana continentala la sol la Europenele individuale de gimnastica de la Debrecen. Ea este cea care a luat aurul la aparatul la care tripla campioana olimpica de la Atena Catalina Ponor a fost doar a patra.

Ca sa realizati care-i adevarata valoare a performantei sale trebuie sa stiti ca, sportiva, in varsta de 25 de ani si jumatate (Severino e nascuta pe 9 aprilie 1980), a fost absenta din gimnastica artistica timp de 4 ani!!!

CAMPIOANA LA AEROBIC

In 1999, a lucrat ca acrobat la Circ de Solei, in Oregon, SUA. A participat, ca VIP, la Turul Frantei in 2001 si 2002, dupa ce-si infiintase o firma de comunicare, Art Conceptions. S-a jucat putin, in 2002 si 2003, cand a practicat gimnastica aerobica, trecandu-si in palmares un titlu de campioana a Frantei si unul de vicecampioana mondiala, la Trio Aerobic Sportiv. A revenit in sportul care a facut-o celebra dupa ce s-a lasat de aerobic.

Ei, bine, despre Isabelle, Octavian Belu spunea: "Uitati-va la aceasta sportiva, care cucereste titlul european la 25 de ani, in timp ce ale noastre se lasa la 18! Ea e dovada ca se poate face sport de performanta la orice varsta".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.