Sport 17 Martie 2009 00:03
Opt din cei 13 stranieri convocati de Victor Piturca pentru meciurile cu Serbia si Austria au evoluat, in ultimele zile, la echipele lor de club.

Maximilian Nicu, convocat in premiera la nationala Romaniei, a fost integralist in partida pe care echipa sa, Hertha Belin, a castigat-o cu 1-0 in fata lui Leverkusen, in etapa a 24-a a campionatului Germaniei. El a contribuit la singurul gol al partidei, marcat de Voronin, in minutul 50.

In Italia, Cristian Chivu si Adrian Mutu au fost titulari in partida dintre Inter Milano si Fiorentina, scor 2-0, din etapa a 28-a. Chivu a evoluat la Inter o repriza si apoi a cerut schimbarea, iar Mutu a fost integralist la Fiorentina. Tot in Serie A, Paul Codrea a evoluat pe toata durata partidei pierdute de echipa sa, Siena, pe teren propriu, cu scorul de 1-5, in fata formatiei AC Milan.

In Olanda, Mihaita Nesu a fost integralist la Utrecht in meciul pierdut in fata echipei Alkmaar, pe teren propriu, scor 0-1. Florentin Petre a fost titular, in Rusia, la Terek Groznai, in meciul de pe teren propriu cu Spartak Nalcik, scor 1-0, din prima etapa a campionatului


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.