Sport 17 Martie 2009 23:30
Acesta a fost mesajul fortelor de ordine adresat fanilor Stelei, care protestau fata de patron. Starea de nervozitate a continuat si dupa meci, pe strazile din jurul arenei. Din exces de zel, jandarmii au dus la sectie persoane nevinovate.

Razboi. Jucatorii Stelei au incercat totul pentru a rezolva conflictul dintre suporterii ros-albastri si conducerea echipei din Bulevardul Ghencea. Aceste incercari au fost, pana la urma, zadarnice, "ultrasii“ continuand protestul si la meciul cu Poli Iasi.

Chiar daca la inceputul partidei de sambata seara "baietii“ lui Marius Lacatus au intrat pe gazon cu tricouri inscriptionate cu "Sustineti echipa“ si cu un mesaj pe care scria „Impreuna suntem mai puternici“, fanii stelisti nu au aratat niciun pic de indurare si au continuat scandarile impotriva patronului Gigi Becali, dar si a presedintelui Valeriu Argaseala.

La inceputul intalnirii, ambele peluze au facut spectacol cu materialele pirotehnice. Aproximativ 180 de stroboscoape, torte si fumigene au fost aprinse atat la sectorul destinat Peluzei de Nord, cat si la cel ocupat de Peluza de Sud.

Cu putin timp inaintea fluierului de final al primei reprize, aproximativ 500 de fani ai vicecampioanei, atat sustinatorii de la Nord, cat si cei de la Sud, s-au dus in fata tribunei oficiale si i-au cerut lui Becali sa vanda clubul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.