Sport 17 Martie 2009 22:44
Program strict, seriozitate, regim alimentar echilibrat si antrenamente dure, acestea sunt doar cateva dintre ingredientele care au contribuit la succesul lui Bute in boxul profesionist.

Meciul cu Fulgencio Zuniga i-a crescut extraordinar cota pugilistului roman Lucian Bute. De doua zile, acesta nu mai poate umbla linistit pe strada, fiind asaltat de amatorii de autografe.

Aceasta este partea frumoasa a povestii lui Bute in Canada, dar in spatele ei se afla extrem de multa munca. Campionul mondial al supermijlociilor, versiunea IBF, admite ca nu are parte de foarte multe distractii, programul sau fiind unul cazon, dar este convins ca, daca ar proceda altfel, cariera lui ar avea de suferit.

“Imi permit sa fiu mai relaxat doar dupa meciuri, dar nu pentru foarte mult timp. Asta inseamna ca ma scol ceva mai tarziu, ma plimb, ma vad cu prietenii din Montreal, iar cand vin acasa, in tara, imi permit sa gust din toate bunatatile, inclusiv sarmale. In Romania imi incarc bateriile pentru urmatoarele meciuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.