Sport 17 Martie 2009 17:32
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, ca erorile arbitrilor privind eliminarile sau avertismentele nu mai pot fi indreptate de Comisia de Disciplina decat in cazul in care centralul sanctioneaza un alt jucator decat cel vinovat, s-a stabilit in CEx al FRF.
"Indreptarea unei erori de arbitru nu va mai fi facuta de Comisia de Disciplina decat daca acesta va acorda gresit cartonas unui alt jucator", a spus Sandu.

Decizia a fost luata luni, in cadrul Comitetului Executiv al FRF, ca urmare a faptului ca, pe parcursul acestui sezon, Julio Cesar (Dinamo) si Stelian Stancu (FC Timisoara) au fost iertati de suspendari, dupa cartonase rosii primite eronat in timpul meciurilor.

Oficialul FRF a mai afirmat ca i-a cerut presedintelui CCA, Gheorghe Constantin, sa sanctioneze drastic acei arbitri ale caror greseli sunt evidente: "I-am cerut presedintelui CCA sa-i sanctioneze pe acei arbitri care gresesc. Daca arbitrii nu sunt in stare sa conduca un meci, sa se lase de meserie. Sa fie pedepsiti, pentru ca nu imi place ce vad".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.