Sport 17 Martie 2009 14:58
Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a afirmat ca este sigur ca echipa sa va castiga titlul de campioana in acest sezon, dupa ce duminica a invins pe Fiorentina cu scorul de 2-0, informeaza editia online a Gazzetta dello Sport.

"Echipa mea va castiga titlul daca da dovada de un asemenea caracter puternic. Am fost foarte determinati si cred ca ne vom mentine pe primul loc. Am avut unele probleme, iar Cristian Chivu s-a sacrificat pentru a putea evolua, dar a trebuit sa-l schimb la pauza. Fiorentina are jucatori foarte valorosi, dar am fost mai puternici si pe plan psihic. Acum este important sa fim complet apti pentru meciul viitor, contra Regginei", a afirmat antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, citeaza NewsIn.

Autorul celor doua goluri, Zlatan Ibrahimovici, a spus ca partida cu Fiorentina a fost una dificila, dar ca este dezamagit ca echipa sa a fost eliminata deja din cupele europene. "Nu mai suntem in Liga Campionilor, dar acum trebuie sa ne concentram asupra campionatului. Castigarea unui trofeu european era obiectivul meu in acest sezon, dar acum trebuie sa luptam pentru acest lucru in sezonul viitor. Campionatul italian este tot mai dificil, fiecare echipa vrea sa invinga pe Inter, dar sunt sigur ca noi il vom castiga. Am luptat mult ca sa castigam meciul cu Fiorentina", a spus atacantul gruparii italiene.

Internazionale Milano a castigat cu 2-0 meciul cu Fiorentina, din etapa a 28-a din Serie A, iar formatia pregatita de Mourinho are acum un avans de 7 puncte fata de echipa de pe locul secund, Juventus Torino, in timp ce Fiorentina ocupa locul 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.