Sport 16 Martie 2009 01:21
Sergiu Radu, atacantul lui FC Kln, considera ca tricolorii au sanse teoretice de calificare. Fotbalistul spune ca Maximilian Nicu poate fi util la nationala pentru ca si-a castigat postul de titular la Hertha Berlin, lidera din Bundesliga.

Sergiu Radu, atacantul care a bifat o prezenta in tricoul echipei nationale (Belarus - Romania din 2007), este ingrijorat de situatia Romaniei in grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din 2010. "Nu cred ca ne vom califica. Este greu ca echipa sa mearga la Mondiale, desi eu imi doresc din toata inima sa se califice”.

Nicu, considerat german autentic

Atacantul este de parere ca "tricolorii” mai pastreaza sanse de calificare doar in cazul in care castiga meciurile directe cu pretendentele la locul al doilea din grupa.

"Am putea avea sanse doar daca, printr-o forma buna, sau printr-o tresarire de orgoliu, invingem Serbia si Austria in cele doua meciuri care urmeaza”, a spus Radu, pentru Adevarul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.