Sport 16 Martie 2009 01:18
Colaboratorii lui Gheorghe Hagi au inceput sa stranga jucatorii pentru Academia de Fotbal a “Regelui”.

Pana acum au fost transferati peste treizeci de mici fotbalisti, care primesc aproximativ 300 de euro pe luna, mancare si cazare.

Exista si cazuri in care conducatorii cluburilor de unde sunt luati juniorii contesta legalitatea mutarii. Ghiorghi Zotic, presedintele divizionarei secunde FCM Targoviste, a considerat ca FC Viitorul Constanta i l-a furat pe Cosmin Negoescu, “o masina de dat goluri”, asa cum a fost descris acesta de cei care l-au vazut la treaba. Zotic a trecut la jigniri la adresa lui Hagi si a colaboratorilor acestuia.

“Pacat ca unii au creierul foarte mic, chiar daca au fost regi in fotbal si golani de strada. Nu numai lui Hagi m-am adresat, cat si colaboratorilor sai care au luat un jucator de la Targoviste fara acordul clubului.

Chiar daca parintii lui au refuzat sa semneze un contract cu noi, motivand ca vor sa il transfere in strainatate, avem o conventie cu el pana la terminarea junioratului (!)."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.