Sport 16 Martie 2009 01:08
Echipa din Ghencea a obtinut prima victorie din acest retur, 1-0 cu Poli Iasi, dar razboiul dintre patronul Gigi Becali si fanii ros-albastri este departe de a se incheia.

Surprize-surprize in ultima eta­pa dis­putata in Liga lui Mitica. Glo­ria Bu­zau a obtinut, gratie unui au­to­gol ga­la­tean, prima victorie dupa 19 etape dis­putate in primul esalon, Ti­misoara nu a reusit sa bata pe propriul teren pe Gaz Metan Medias, in timp ce Rapid si CFR au realizat o re­mi­za pentru linis­tea dinamovistilor.

Dupa egalul cu Vas­luiul si infrange­rea de la Brasov, Steaua a reusit in sfar­sit prima victorie din acest retur de campionat, dispunand la limita, 1-0, pe teren propriu, de echipa an­tre­nata de italianul Cristiano Ber­godi, Politehnica Iasi.

Cele trei punc­te obtinute de ros-al­bas­tri i-au dat apa la moara patronului Gigi Becali, care vorbeste din nou despre aduce­rea titlului de campi­oa­na in Ghen­cea.

"Suntem pe locul 6, dar ne-am apropiat de celelalte echi­pe. Suntem la 6 puncte de Dinamo, se poa­te in­tam­pla orice, e posibil sa a­vem sanse la titlu. Mai sunt 14 me­ciuri. Echipa incepe sa joace, dupa aceasta victorie s-a descatusat“, a de­cla­rat Becali, care a recunoscut totusi ca l-au cam trecut transpiratiile pana la fluierul final al arbitrului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.