Sport 16 Martie 2009 01:04
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a precizat, duminica, la finalul partidei cu CS Otopeni, ca jucatorii nu sunt vinovati pentru rezultatele din ultimele doua etape si isi asuma toate responsabilitate, fiind convins ca echipa isi va reveni in jocul urmator.

"Se observa ca avem probleme de concentrare cu echipele mici si asta nu mi se pare normal. Nu putem sa tratam asa cum s-a intamplat ultimele doua meciuri. Am incredere in jucatori, nu pot sa zici ca sunt nesimtiti dupa un astfel de joc. Din prea multa dorinta, ca au vrut sa inscrie, au ratat asa de mult. Eu sunt principalul vinovat de rezultate, nu jucatorii. Merg in continuare pe mana lor, poate ca eu am fost neinspirat si nu am gasit solutiile potrivite", a spus Rednic.

Tehnicianul lui Dinamo este convins ca elevii sai isi vor reveni chiar daca punctele pierdute cu Gaz Metan Medias si CS Otopeni conteaza mult in lupta pentru titlu. "Nu este adevarat ca baietii s-au crezut campioni dupa meciul cu Pandurii si nici nu ma tem ca ar putea urma o criza la Dinamo. Daca am fi inscris in prima repriza, alta era situatia acum. Punctele pierdute in ultimele doua etape vor conta pentru lupta la titlu. Trebuie sa pregatim foarte bine meciul cu Buzau si trebuie sa castigam. Imi pare rau pentru suporteri si le cer scuze in numele jucatorilor", a mai declarat acesta, adaugand ca Dinamo ramane in continuare principala favorita la titlu.

Liderul Dinamo a obtinut duminica doar o remiza alba, pe teren propriu, cu penultima clasata, CS Otopeni, si mai are doar un singur punct in fata Unirii Urziceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.