Sport 16 Martie 2009 16:22
Vicepresedintele formatiei Politehnica Iasi, Vasile Simionas, l-a criticat duminica pe arbitrul Mugurel Draganescu pentru maniera in care a condus meciul cu Steaua, spunand ca a dat dovada de rea vointa, transmite corespondentul newsIn

"In calitate de oficial al clubului Poli Iasi il acuz pe arbitrul Mugurel Draganescu de dezavantajarea echipei noastre si de vicierea rezultatului final. A fost foarte aproape de fazele petrecute in minutele 42 si 62, cand Goian a avut intrari de cartonas galben, dar nu a luat nicio masura disciplinara impotriva jucatorului stelist. Asta denota ca Draganescu a gresit intentionat. Fazele sunt cat se poate de clare, nu sunt dubii, iar asta confirma reaua vointa a arbitrului", a declarat Vasile Simionas, duminica, intr-o emisiune TV a unui post local. Vicepresedintele iesenilor a adaugat: "Daca insa gresesc eu, inseamna ca pur si simplu Draganescu este un arbitru fara valoare. Astfel de faze demonstreaza ca avem mari probleme cu arbitrii in Liga I. Sunt greseli care, din pacate, pot stabili ierarhii".

Oficialul iesean mai sustine ca meciul ar fi decurs cu totul altfel daca Dorin Goian ar fi fost eliminat in minutul 62. "Cu siguranta Lacatus ar fi scos un varf, cel mai probabil pe Kapetanos, pentru a-l baga pe Baciu, astfel ca forta ofensiva a Stelei ar fi scazut considerabil. De asemenea, Bergodi l-ar fi trimis mai devreme in teren pe Balba. Am fi jucat fie 45 de minute, fie 30 in superioritate numerica, iar antrenorul nostru ar fi avut timp suficient sa pregateasca un alt plan tactic pentru ultima parte a meciului", a fost de parere Simionas, in opinia caruia "Steaua traverseaza cea mai dificila perioada ca joc din istoria moderna a clubului".

Steaua a obtinut sambata a doua victorie din ultimele sase luni in campionat dupa ce a dispus de Politehnica Iasi, scor 1-0, intr-un meci din etapa a 20-a a Ligii I, gratie reusitei lui Bogdan Stancu din minutul 7. In minutul 62, Steaua era sa ramana in zece dupa ce Goian, care avea deja un galben l-a faultat dur pe Milea, insa a fost iertat de Draganescu, dupa care Marius Lacatus l-a schimbat rapid pe fundasul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.