Sport 16 Martie 2009 15:51
Fosta mare campioana Elisabeta Lipa a devenit sambata noul presedinte al Federatiei Romane de Canotaj, dupa ce a castigat alegerile in fata detinatorului acestei functii, Ioan Dospinescu

La Adunarea Generala a Federatiei Romane de Canotaj, care a avut loc la Complexul Olimpic de la Izvorani, Elisabeta Lipa a primit 30 de voturi, in timp ce Ioan Dospinescu a obtinut 18, iar doua din buletinele de vot au fost anulate.

Fosta campioana, care a detinut pana in prezent functia de vicepresedinte al acestui for, a anuntat ca principalul sau obiectiv este cresterea unei noi generatii valoroase de juniori. "Principalul meu sustinator a fost sotul meu, care a fost directorul meu de campanie. Ma bucur ca am avut alaturi de mine tot echipajul de 8 plus 1 si vreau sa le multumesc colegelor mele. Pentru mine nu este importanta revenirea fostelor campioane, ci cresterea unor juniori care sa aiba performante", a declarat imediat dupa numaratoarea voturilor noul presedinte Elisabeta Lipa.

La alegerile de la Izvorani au mai fost prezenti secretarul de stat Octavian Belu, care a participat ca observator, presedintele clubului Steaua, George Boroi, si secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.