Sport 16 Martie 2009 14:07
Atletul Claudiu Bujin, in varsta de 24 de ani, legitimat la cluburile Farul Constanta si Steaua Bucuresti, a decedat in sambata dimineata din cauza unei tumori cancerigene intre inima si plamani.

"Este o pierdere foarte grea pentru familia sportului constantean, pentru atletismul romanesc. Era un atlet foarte talentat, muncitor si i se prevedea un viitor frumos in sport", a declarat pentru agentia NewsIn, directorul DSJ Constanta, Elena Francu.

Claudiu Bujin a descoperit la un control de rutina, efectuat in anul 2007, o tumora intre plamani si inima. A urmat tratamente la o clinica in Germania, iar in curand urma sa plece in Turcia, la un nou tratament.

Acesta a facut parte din lotul Romaniei si era considerat o speranta pentru Jocurile Olimpice din 2012, in proba de saritura in lungime, el obtinand pana acum multple titluri de campion national si balcanic, atat la juniori, cat si la seniori. Claudiu Bujin are o sora, Cristina, care este tot atleta la CS Farul.

In aceasta dimineata, inaintea startului Crosului "Ziua Martisorului", s-a tinut un moment de reculegere in memoria sportivului, iar traseul a fost scurtat. Competitia organizata la Constanta a fost castigata de Elena Sabau, de la CSS Medgidia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.