Sport 16 Martie 2009 18:26
Oficialii echipei de Formula 1 McLaren au afirmat ca au unele probleme cu monopostul pentru sezonul 2009, deoarece acesta merge prea incet fata de ceea ce era programat, informeaza editia online a BBC.
Campionul mondial Lewis Hamilton a avut rezultate nesatisfacatoare in cursele de proba, iar seful echipei, Martin Whitmarsh, a afirmat ca vor incerca sa rezolve problemele la inceputul sezonului. "Acum monopostul nu este destul de rapid, mai ales avand in vedere standardele noastre foarte ridicate. Vom continua testele saptamana viitoare, la Jerez, si speram ca vom efectua unele schimbari pana atunci. Probabil ca monopostul MP4-24 nu va fi la 29 martie destul de rapid asa cum vrem", a spus oficialul echipei.

Unul dintre reprezentantii Mercedes, Norbert Haug, a afirmat ca principala nemultumire este ca echipa nu este destul de competitiva pentru a castiga campionatul.

In timpul testelor din Barcelona, Hamilton si Heikki Kovalainen au avut timpi mai slabi decat pilotii de la Ferrari, BMW Sauber, Renault, Toyota, dar si Brawn, echipa infiintata de curand.

Noul sezon va debuta la 29 martie, in Australia, cu cele mai multe schimbari de regulament din ultimii 25 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.