Sport 14 Martie 2009 14:40
Selectionerul Victor Piturca a anuntat astazi lista stranierilor convocati pentru partidele cu Serbia si Austria din preliminariile CM 2010, pe aceasta regasindu-se si Maximilian Nicu de la Hertha Berlin, dar si atacantul lui Arsenal Kiev, Ionut Mazilu

Forul roman a trimis telegrame de convocare pentru urmatorii jucatori: Cosmin Contra (Getafe), Cristian Sapunaru (FC Porto), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Mirel Radoi (Al-Hilal), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Mihai Nesu (FC Utrecht), Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Maximilian Nicu (Hertha BSC), Florentin Petre (Terek Groznii), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ionut Mazilu (Arsenal Kiev).

In cazul lui Nicu se asteapta rezolvarea problemelor legate de cetatenia romana, in timp ce selectionerul Victor Pitruca mai poate renunta la o parte dintre cei 13 fotbalisti convocati, in functie de forma sportiva sau problemele de sanatate ale acestora.

Reunirea lotului va avea loc pe 23 martie la Casa Fotbalului.

Partida cu Serbia este programata pentru 28 martie, de la ora 20:45, pe stadinul Farul din Constanta, in timp ce jocul cu Austria se va disputa la Klagenfurt, pe 1 aprilie, incepand cu ora 21:30.

In alta ordine de idei, mijlocasul lui Dinamo Moscova, Adrian Ropotan, a fost convocat la reprezentativa B, pregatita de Valeriu Rachita, pentru partida amicala cu echipa similiara a Portugaliei, din 1 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.