Sport 14 Martie 2009 13:09
Pugilistul roman Lucian Bute a declarat joi seara la cantarul oficial ca viteza superioara va fi punctul sau forte in meciul cu Fulgencio Zuniga, in care isi va pune in joc titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, informeaza site-ul eastsideboxing.com.
"Viteza mea va face diferenta in meciul impotriva lui Zuniga. Stiu sa ma misc mai bine si voi lovi din toate unghiurile. El nu va avea sansa sa se apropie prea mult de mine. Zuniga este un luptator bun, dar nu atat de rapid ca mine. Acesta este punctul sau slab, iar eu voi profita de el. Sunt foarte increzator, pentru ca m-am pregatit bine pentru acest meci", a declarat Lucian Bute la cantarul oficial dinaintea galei de la Montreal.

Pugilistul roman a explicat ca a acumulat multa experienta dupa meciul cu Andrade si a marturisit ca, desi s-a simtit obosit pe finalul meciului, a decis sa isi preseze in continuare adversarul, ceea ce era sa-l coste pe final centura de campion. In respectivul meci, Bute si-a dominat clar adversarul in primele 11 runde, insa a fost trimis la podea in finalul meciului.

Cat priveste viitorul sau, sportivul roman a marturisit ca isi doreste ca dupa acest meci sa incerce unificarea titlurilor mondiale. "Primul meu obiectiv este sa castig maine, apoi as vrea sa unific titlurile. Sper ca voi avea sansa sa lupt si in SUA, intr-un loc precum Las Vegas. Mi-ar placea sa boxez cu Mikkel Kessler sau cu oricare alt campion din categoria mea'', a spus pugilistul roman.

De partea cealalta, Fulgencio Zuniga a precizat ca este pregatit si increzator inaintea meciului cu Lucian Bute. "Sunt pregatit pentru orice. Am vazut ca in meciul cu Andrade presiunea a fost un dezavantaj pentru el si sunt mai increzator dupa ce am observat cum reactioneaza cand este pus in dificulatate. Il pot invinge oricum, si prin KO, si in urma deciziei arbitrilor. Columbia va avea maine un nou campion'', a declarat Zuniga.

Lucian Bute va boxa vineri noapte cu Flugencio Zuniga pentru a-si pastra titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Meciul are loc la Montreal si va incepe la 5:10, ora Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.