Sport 13 Martie 2009 23:47
Conducerea Federatiei Romane de Hochei pe Gheata intentioneaza sa renunte la suspendarea jucatorilor care vor refuza sa raspunda convocarii la echipa nationala, in schimb acestia vor avea statutul jucatorilor straini, informeaza surse din cadrul federatiei.

Actualul regulament prevede ca un jucator care nu raspunde la convocarea facuta de antrenorul echipei nationale, poate fi sanctionat cu minimum trei etape si maximum sase luni de suspendare, dar in cazul in care propunerea - facuta de presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Tanczos Barna - va fi adoptata, jucatorul nu va mai fi suspendat, insa va fi considerat "stranier“.

Patronul HC Csikszereda, Janos Kurko, a declarat ca cei din conducerea Federatiei Romane de Hochei pe Gheata se comporta ca un copil suparat.

"Este o masura aiurea in cazul in care se va vota. E o prostie si ma vad nevoit sa repet ca ceea ce se intampla la Federatia Romana de Hochei nu are nici o legatura cu sportul si cu hocheiul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.