Sport 13 Martie 2009 23:35
Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic spune ca sfertul de Cupa cu Rapid e o adevarata finala si recunoaste ca formatia sa se va concentra pe lupta pentru titlu. "Asta nu e sfert de finala, asta e finala. Nu am avut ghinion, pentru ca ii cunosc destul de bine. Sunt doua echipe care se lupta si la campionat, dar asta e, nu avem ce sa facem. Sansele sunt 50-50. Stiu ca am obiectiv cupa si campionatul, dar pentru mine primordial este sa castig titlul", a spus Rednic.

La sediul Federatiei Romane de Fotbal a avut loc, joi la pranz, tragerea la sorti pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal.

Capul de afis al acestei runde este, fara indoiala, derby-ul bucurestean dintre Dinamo si Rapid. Meciurile din sferturi se vor juca pe 15 aprilie, calificarea urmand sa fie stabilita in urma disputarii unei singure partide, care se va juca pe un teren neutru.

Oficialul rapidist Nicolae Manea a declarat, dupa aflarea adversarei din Cupa, ca nu il ingrijoreaza meciul cu Dinamo si ca e mai bine asa decat daca ar fi jucat cu o echipa care se inchide si ucide fotbalul. "La nivelul acesta orice echipa era periculoasa. Va fi insa un derby. Ne vom lupta si pentru Cupa si pentru campionat. Pe noi ne intereseaza si acest trofeu, mai ales ca suntem destul de departe de titlu. Miine mai avem si un meci greu, la Cluj. Prefer Dinamo, decat o echipa care sa se inchida. Dinamo e mai bine cotata si e mai bine. Vom face tot ce ne sta in putinta sa ne calificam", a incheiat Manea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.