Sport 13 Martie 2009 23:31
Iancu acuza federatia ca este impotriva sa, dar a fost favorizat de comisiile federale chiar prin incalcarea regulamentelor

Comisia de Disciplina a FRF a anulat miercuri seara cartonasul rosu primit de timisoreanul Stelian Stancu la meciul cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 19-a a Ligii I.

"Se rectifica eroarea arbitrului jocului CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu - CS FC Timisoara si se anuleaza cartonasul rosu primit de jucatorul echipei banatene Stelian Stancu, acesta avand drept de joc imediat", se arata pe site-ul FRF. In minutul 85 al meciului, arbitrul Sorin Corpodean a dictat penalty pentru Pandurii, in urma unui fault al lui S. Stancu asupra lui Raskovic, iar timisoreanul a fost sanctionat cu cartonas rosu.

Anularea sanctiunii primite de S. Stancu reprezinta doar ultimul dintre favorurile facute clubului din Banat de catre FRF in ultimii ani, in ciuda faptului ca sefii de pe Bega i-au acuzat pe federali, in special pe sefii Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Ionut Lupescu si Florin Prunea, ca ar conspira impotriva Timisoarei. Razboiul a plecat de la disputa cu Politehnica lui Claudio Zambon insa, chiar si in acest caz, FRF a emis cateva documente in favoarea gruparii lui Marian Iancu, cum ar fi acordarea palmaresului si a numelui catre AS Politehnica, condusa de Viorel Boit, asociata cu FC Timisoara, la doar cateva zile dupa ce TAS ii daduse dreptate italianului!

De altfel, Sandu a declarat acum cateva zile ca FC Timisoara a fost favorizata de multe dintre deciziile comisiilor federale, unele dintre acestea fiind "cu mai multe interpretari".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.