Sport 13 Martie 2009 23:18
Fost jucator atat la CFR, cat si in Giulesti, fostul international Cristi Dulca, acum antrenor secund la FC Vaslui, prefateaza derby-ul de vineri.

Cristi, ai jucat si la CFR si la Rapid. Cu cine tii in derby-ul de vineri?

La CFR am evoluat de la 14 la 21 de ani, iar la Rapid am jucat intre 1995 si 1999, dar nu pot spune ca as vrea neaparat sa castige cineva. In ce priveste amintirile insa, cele mai frumoase clipe din cariera mea de fotbalist la Rapid le-am trait. Au fost patru ani superbi, in Giulesti am castigat un campionat si o cupa, de acolo am prins si echipa nationala.

Pe cine vezi favorita in acest derby?

Nu stiu daca se poate vorbi despre un favorit, cred ca meciul este deschis.

CFR este campioana si vrea sa-si pastreze titlul, de partea cealalta Rapidul vine tare din spate. Dupa forma de moment, Rapidul are un ascendent, dar CFR este o echipa extrem de puternica, cu multe valori.

La gazde vor lipsi Dubarbier si Muresan, la giulesteni Maftei, Marius Constantin si Fernandes. Care echipa pare mai dezavantajata?

Rapid, pentru ca toti absentii sunt din compartimentul apararii. Omogenitatea, relatiile de joc vor avea clar de suferit. Eu am fost fundas central si tin minte ca atunci cand iesea un om din formula de baza deja apareau unele probleme. Imi dau seama cum va fi cu trei absenti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.