Sport 13 Martie 2009 22:52
Atacantul lui Everton, Victor Anichebe, a cerut joi politiei sa-si ceara scuze fata de el, dupa ce a fost confundat cu un membru al unei grupari care se ocupa cu furtul de bijuterii, informeaza Reuters.

Unul dintre purtatorii de cuvant ai clubului Everton a afirmat ca Anichebe si un prieten al jucatorului se uitau la o vitrina in care erau expuse bijuterii, cand au fost abordati de mai multi politisti, care au crezut ca cei doi vor sa jefuiasca magazinul.

Fotbalistul si prietenul sau au fost eliberati la scurt timp, dupa ce politistii si-au dat seama ca au facut o eroare, relateaza NewsIn. "Acum ne asteptam ca politia sa-si ceara scuze, apoi clubul si jucatorul vor considera cazul inchis", a spus purtatorul de cuvant.

Politia a anuntat ca magazinul este supravegheat video deoarece in zona au avut loc mai multe jafuri violente, iar cei doi barbati au avut un comportament suspect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.