Sport 13 Martie 2009 18:51
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat astazi ca valoarea lotului gruparii din Ghencea il determina sa aiba certitudinea ca, la finalul returului, ros-albastrii vor ocupa un loc care sa le permita participarea in Cupa UEFA

"Sunt sigur ca vom prinde un loc de Cupa UEFA, dar nu este primordial pentru mine si jucatori sa ocupam doar un loc de Cupa UEFA. Sanse sunt atat timp cat diferenta de puncte dintre noi si echipele de pe primele doua locuri nu se mareste", a spus Marius Lacatus in cadrul unei discutii pe care a avut-o cu suporterii stelisti pe site-ul oficial al clubului, transmite NewsIn.

Tehnicianul a dorit sa lamureasca si situatia unor jucatori care au fost criticati de Gigi Becali dupa meciul cu FC Brasov: "Szekely, Tiago si Kapetanos sunt in program cu prima echipa si vor continua alaturi de prima echipa. Nu i-am intrebat pe jucatori daca doresc plecarea lui Gigi de la echipa, dar nu cred ca vor asta. Ei nu au multe de reprosat, din punct de vedere administrativ si financiar, sunt asigurate toate conditiile la Steaua".

Lacatus nu a putut trece cu vederea incidentele care s-au produs in finalul meciului cu FC Brasov, atunci cand Razvan Lucescu si Sorin Ghionea au fost protagonistii unor replici dure: "Nu vreau sa comentez acest lucru, dar cred ca ar trebui sa se autosesizeze Comisiile si in acest caz".

De asemenea, fostul mare atacant stelist a apreciat care poate fi efectul criticilor lui Gigi Becali la adresa evolutiei anumitor jucatori ai ros-albastrilor: "Eu sper sa-i inraiasca pe jucatorii despre care s-a discutat si sa demonstreze in jocurile in care vor intra ca patronul s-a inselat".

Tehnicianul a comentat si incidentul de la finalul meciului cu FC Vaslui, atunci cand, nemultumit de maniera de arbitraj, l-a injurat pe centralul Ovidiu Hategan: "Modul in care a arbitrat m-a facut sa-mi ies din fire. M-am exprimat intr-un mod care nu-i face cinste unui antrenor. Imi cer scuze fata de cei care au vazut si au auzit la televizor modul in care m-am exprimat. Am gresit si am platit".

Marius Lacatus a dezvaluit ca una dintre dorintele sale este sa-i vada pe jucatorii sai ca repeta evolutia din meciul amical castigat contra lui AS Roma la data de 26 iulie 2008, scor 3-1: "Sper sa repetam un astfel de joc cat mai repede, deoarece este nevoie. Avem jucatori rapizi, dar important este ca randamentul lor sa fie ridicat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.