Sport 13 Martie 2009 18:12
Formatia Real Madrid va trebui sa primeasca o despagubire in valoare de 300.000 de euro din partea cotidianului francez Le Monde, care in urma cu trei ani a publicat un articol conform caruia mai multi jucatori ai echipei spaniole au folosit substante interzise

In urma informatiilor aparute in prestigiosul ziar din Hexagon, conducerea lui Real a anuntat ca va depune o plangere impotriva publicatiei, in cazul in care aceasta nu isi va retrage acuzatiile de dopaj la adresa clubului.

Tribunalul unde a fost judecat cazul a dat astazi castig de cauza gruparii madrilene si a somat Le Monde sa plateasca formatiei din capitala Spaniei daune in valoare de 300.000 de euro.

Stephane Mandard, jurnalist la Le Monde, nota intr-un articol publicat in decembrie 2006 ca oficialii lui Real au apelat la doctorul Eufemiano Fuentes pentru a le administra jucatorilor substante interzise inaintea unor partide din campionat.

La finalul stagiunii in timpul careia publicatia a scris despre acest caz, Real Madrid a cucerit titlul in Primera Division.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.