Sport 13 Martie 2009 17:15
Consilierul judetean hunedorean Alin Simota (PNL), patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani, este cercetat penal pentru instigare la vatamare corporala, dupa ce un consilier local din Petrosani a reclamat ca ar fi fost batut de bodyguarzii omului de afaceri

Agresiunea s-a produs la sfarsitul lunii decembrie 2008, cand consilierul local Paul Gherasim (PDL) a fost batut, in fata blocului in care locuieste, de patru indivizi care purtau cagule pe fata. Consilierul local a sustinut ca ar fi fost batut de bodyguarzii lui Alin Simota, cu care a avut mai multe dispute in campania electorala, relateaza NewsIn.

"Unul ma tinea si ceilalti dadeau. Am reusit sa-i smulg cagula unuia”, declara atunci Gherasim. La o luna dupa ce consilierul local a fost batut, politistii hunedoreni au reusit sa il identifice pe unul dintre ei, un fost condamnat, din Ialomita, care statea fara forme legale in Deva. Barbatul a fost arestat preventiv, dar nu si-a recunoscut fapta. Ceilalti trei agresori, si ei din zona Deva, inca nu au fost retinuti.

Alin Simota sustine ca este nevinovat. El a avut o prima intalnire cu politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara. "Va spun ceea ce le-am spus si anchetatorilor, cu care am avut o discutie civilizata. Ar fi trist sa constatam, la finalizarea acestei cercetari, ca a fost o polita politica. Am intrat in politica pentru a face ceva pentru oamenii din Valea Jiului, nu pentru a ma razboi cu cineva. Nu am detalii foarte multe si nu pot sa comentez pentru ca mi s-a dat o foaie in care mi se aduce la cunostinta ca sunt cercetat pentru instigare. Va stau la dispozitie imediat cum le am. Sa ma puna la detectorul de minciuni”, a declarat astazi Alin Simota.

Patronul echipei Jiul Petrosani a mai fost in centrul atentiei din cauza unor presupusi bodyguarzi de-ai sai care ar fi agresat diferite persoane, insa Simota a declarat de fiecare data ca nu are bodyguarzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.