Sport 13 Martie 2009 15:00
Managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, s-a declarat foarte bucuros dupa victoria cu scorul de 2-0 din meciul cu Inter, despre care spune ca a fost cel mai dificil oponent pe care il putea intalni in optimile Ligii Campionilor, intrecere unde isi doreste sa triumfe din nou, informeaza BBC.

"Sunt incantat de acest rezultat. Am spus inca de la tragerea la sorti ca Inter era cel mai puternic adversar pe care-l puteam intalni. A fost foarte greu pentru noi deoarece am evoluat impotriva unei echipe foarte experimentate, care isi dorea cu ardoare sa castige acest trofeu. Norocul nostru a fost ca am debutat cu gol in ambele reprize, insa nu am jucat atat de bine cum am fi putut sa o facem. Sunt foarte bucuros ca am trecut in urmatoarea faza a competitiei si chiar nu mai imi pasa pe cine vom intalni acolo. Cu totii suntem disperati sa castigam din nou trofeul"", a spus Ferguson, potrivit NewsIn.

Manchester United s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu cu scorul de 2-0, pe Internazionale Milano, la care capitanul Romaniei, Cristian Chivu, nu a jucat din cauza problemelor medicale.

In partida din tur cele doua formatii au terminat la egalitate, scor 0-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.