Sport 13 Martie 2009 12:30
Mijlocasul lui Anorthosis Famagusta, Eugen Trica, a declarat, joi, pentru NewsIn, ca fosta sa formatie, CFR Cluj, este favorita in confruntarea de vineri cu Rapid, dar considera ca absenta lui Sebastian Dubarbier, "fotbalist care putea face diferenta", este un mare handicap pentru clubul din Gruia

"In opinia mea, CFR are mai mari sanse sa castige meciul. De ce cred asta? Pentru ca joaca in fata propriilor suporteri si pentru ca este campioana en-titre. Chiar daca lumea i-a criticat dupa primele doua etape, cand intr-adevar nu au jucat prea stralucit, sunt convins ca alta va fi fata CFR-ului in meciul cu Rapid", a opinat fotbalistul lui Anorthosis, informeaza NewsIn.

Trica a mai spus ca fosta sa echipa va avea mai mult de suferit decat gruparea giulesteana din cauza indisponibilitatilor: "Absentele lui Muresan si Dubarbier vor cantari destul de greu. Sebastian e un jucator valoros care putea face oricand diferenta. CFR avea mare nevoiede el pentru intalnirea de vineri. Stiu ca si la Rapid lipsesc trei jucatori din aparare, insa eu cred ca in compartimentul ofensiv se pot face mai usor modificari. Daca e sa pun in balanta fotbalistii indisponibili, cred ca cei din Cluj sunt mai dezavantajati din acest punct de vedere".

In final, fostul mijlocas al Stelei a comentat si afirmatia lui Daniel Pancu, care intr-o declaratie recenta a spus ca jucatorii Rapidului au vrut sa castige intalnirea cu CFR din returul campionatului trecut. "Foarte bine au procedat giulestenii la acea vreme. Pai dupa cate le-a facut Steaua... Si eu as fi procedat la fel", a fost de parere Trica.

CFR, locul 4 in clasament, cu 35 de puncte, va intalni, vineri, pe teren propriu, pe Rapid, care ocupa pozitia 5-a, cu un punct mai putin decat viitoarea sa adversara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.