Sport 13 Martie 2009 11:30
Formatia antrenata de Mihai Stoichita, AEL Limassol, s-a calificat, miercuri, in semifinalele Cupei Ciprului, dupa ce in mansa secunda a sferturilor a invins, pe teren propriu, scor 2-0, echipa Ethnikos Achna, dupa ce in tur remizase in deplasare, scor 1-1.

Golurile lui AEL au fost reusite de Kerkez, in minutul 52, si de Helio Roque, in minutul 70, informeaza NewsIn, citand presa cipriota.

Atacantul roman Adrian Mihalcea a fost titular la echipa lui Stoichita, in timp ce fundasul Adrian Iordache nu a fost folosit.

Mihai Stoichita a preluat AEL Limassol la finele lunii ianuarie, iar in aceasta perioada a inregistrat un singur esec, cu Omonia Nicosia, pe teren propriu, scor 0-2. In rest, a obtinut sase victorii si doua remize, iar echipa se afla pe locul 6 in clasament, cu 40 de puncte.

Tot in semifinale s-a mai calificat si APOP Kinyiras, care a dispus de Omonia Nicosia cu scorul general de 3-0, in timp ce saptamana viitoare sunt programate meciurile retur dintre Enosis Paralimni-Apollon Limassol (in tur 1-2) si APOEL Nicosia-Ermis (in tur 1-1).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.