Sport 13 Martie 2009 10:37
Formatia engleza Arsenal Londra este ultima echipa care a obtinut calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat pe AS Roma dupa executarea loviturilor de departajare, in timp ce Manchester United, FC Barcelona si FC Porto au obtinut de asemenea miercuri seara calificarea in sferturi, informeaza site-ul oficial al competitiei

Gazdele de la AS Roma a inscris prin Juan, in minutul 9, iar partida a intrat in prelungiri, deoarece Arsenal castigase cu 1-0 partida din prima mansa. Scorul s-a mentinut si dupa cele doua reprize de cate 15 minute de prelungiri. La loviturile de departajare, pentru AS Roma au marcat Pizarro, Baptista, Montella, Totti, Aquilani si Riise, in timp ce Vucinic si Tonetto au ratat. Arsenal a marcat la loviturile de departajare prin Van Persie, Walcott, Nasri, Denilson, Toure, Sagna si Diaby, iar Eduardo a ratat.

Rezultatele de miercuri din mansa secunda a optimilor de finala:

  • MANCHESTER UNITED-Internazionale Milano 2-0 (Vidic 4, Ronaldo 49). In tur: 0-0. Chivu nu a fost in lotul oaspetilor din cauza unei accidentari.

  • BARCELONA-Lyon 5-2 (Henry 25, 27, Messi 40, Eto'o 43, Keita 90+5 / Makoun 44, Juninho 48). In tur: 1-1.

  • PORTO-Atletico Madrid 0-0. In tur: 2-2. Cristian Sapunaru a fost titular la gazde, fiind inlocuit in minutul 83.

Celelalte echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor sunt: Liverpool, Chelsea Londra, Villarreal, Bayern Munchen, FC Porto, FC Barcelona si Manchester United.

Tragerea la sorti a meciurilor din sferturi si semifinale este programata la 20 martie. Sferturile de finala vor avea loc la 7/8 aprilie (tur) si 14/15 aprilie (returul), iar semifinalele sunt programate la 28/29 aprilie (tur) si 5/6 mai (retur).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.