Sport 12 Martie 2009 00:13
Otelul Galati il asteapta "cu bratele deschise" pe jucatorul formatiei Steaua Janos Szekely, in cazul in care se pune problema unui imprumut al acestuia.

Renegat la steaua si amenintat cu trecerea la echipa a doua a clubului bucurestean, in liga a III-a, mijlocasul Janos Szekely este dorit de Otelul Galati, club de la care a plecat in vara la echipa din Ghencea. Antrenorul Petre Grigoras a stat de vorba cu fotbalistul Stelei dupa partida de la Brasov, cea in urma careia jucatorul a fost facut "praf" de finantatorul Gigi Becali.

"Vazand situatia in care se afla, l-am sunat ca sa-l imbarbatez. Era foarte afectat. Poate are si el partea lui de dreptate, dar ceilalti au mai multa pentru ca evolutia lui nu a fost una buna.

El este dezamagit din cauza ca de cand a ajuns la Steaua a jucat foarte putin pe postul pe care s-a consacrat, acela de mijlocas dreapta.

Din cate il cunosc, are un caracter puternic si sper ca in scurt timp sa revina la prima echipa si sa dovedeasca ca este un jucator de valoare. Cat despre un imprumut la noi, eu il astept cu bratele deschise, dar este problema conducatorilor celor doua formatii", a declarat Petre Grigoras.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.