Sport 12 Martie 2009 00:10
Hocheiul romanesc este un nesfarsit izvor de scandaluri. Cu o luna inaintea CM din Polonia, jucatorii de la doua dintre cele mai puternice echipe ale campionatului intern intentioneaza sa boicoteze prima reprezentativa.

Hocheistii formatiilor HC Csikszereda si Steaua Bucuresti refuza sa mai raspunda convocarilor la lotul national al Romaniei, care peste o luna va participa la Campionatul Mondial de hochei pe gheata de la Torun (Polonia), anunta surse din cadrul FRHG, citate de Mediafax.

Jucatorii de la HC Csikszereda nu vor sa mai vina la nationala Romaniei in semn de solidaritate cu Arpad Mihaly, care a fost suspendat de Biroul Federal pentru ca nu a raspuns convocarii la lot, desi era accidentat, in timp ce hocheistii de la Steaua nu accepta sa mai lucreze cu Marius Gliga, care este director tehnic al echipei nationale, pentru unele "lucruri murdare“ facute de acesta in urma cu doi ani.

Echipa nationala de hochei pe gheata va participa, in perioada 11-17 aprilie la Campionatul Mondial, Divizia I, grupa B, unde va avea ca adversari echipele Marii Britanii, Italiei, Olandei, Poloniei si Ucrainei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.