Sport 12 Martie 2009 23:56
Medaliata cu aur la Beijing, maratonista romana a retrait emotiile de la JO intr-o ceremonie organizata de Asociatia sportivilor din Colorado.

Campioana olimpica de la maraton Constantina Dita Tomescu a retrait momentul de la Beijing in cadrul unei ceremonii organizate de cea mai importanta asociatie a sportivilor din statul Colorado, loc in care romanca este rezidenta. Organizatorii au realizat o reconstituire a decernarii medaliei olimpice, provocand un “standing ovation” pentru Pusa Tomescu.

“A fost o ceremonie emotionanta. Momentul in care mi-a fost intr-un fel redecernata medalia de la Bejing, precum si caldura cu care m-au coplesit acesti oameni m-au impresionat. M-am simtit iubita, respectata, in egala masura ca romanca si rezidenta in Colorado”, a declarat Constantina Dita, care a mai primit un trofeu de onoare drept recunoastere a performantelor sale de catre lumea sportiva feminina a statului Colorado.

Invitata special la eveniment, atleta romana a decernat trofee de excelenta, inclusiv marele premiu, pentru 50 de sportive de toate varstele din statul Colorado.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.