Sport 12 Martie 2009 23:53
Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat, miercuri, ca isi doreste sa continue la formatia giulesteana, insa nu mai are fondurile necesar pentru a finanta activitatea fotbalistica, si de aceea incearca sa vanda clubul unui alt om de afaceri.

"Daca as mai avea bani, as ramane investitor la Rapid. Nu este usor, pe aceasta criza, sa scoti 17 milioane de euro. Romania s-a intors in martie 1990 si asa ar trebui sa fie si salariile jucatorilor", a spus Copos.

Acesta afirma ca e posibil sa se intalneasca la finalul saptamanii cu Fathi Taher, atunci cand acesta va reveni in Romania. "Taher va reveni joi noaptea, iar vineri va fi la Bucuresti. E un om cu suflet, care a vrut sa faca treaba la Rapid, dar oameni ca Peseiro sau altii au distrus intr-un an ce am facut noi la Rapid in 16", a dezvaluit omul de afaceri.

George Copos a comentat si absentele lui Marius Constantin, Maftei si Ricardo Fernandes din partida cu CFR Cluj, din cauza suspendarilor. "Nu este intamplator ce s-a intamplat. Arbitrul Dumitru a arbitrat si acum 2-3 ani Sportul inaintea unui meci cu CFR Cluj si tot la fel a facut, a dat galbene unor jucatori importanti, si acestia au ratat acel meci", a spus patronul giulestenilor.

Partida CFR Cluj-Rapid, din etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.