Sport 11 Martie 2009 17:13
Ciclistul italian Giani da Ros, ce concureaza pentru echipa Liquigas de la inceputul acestui sezon, a fost arestat miercuri, la Padova, el fiind acuzat de trafic de substante interzise in sport, informeaza agentia ANSA
Da Ros, 23 de ani, a fost retinut de carabinierii din Milano, care au venit dupa el in Padova, acolo unde se afla in pregatire pe un velodrom cu echipa sa. Sportivul va fi interogat joi de catre un judecator, in cadrul unor audieri preliminare, ce vor avea loc la Milano, informeaza NewsIn.

Ancheta condusa de Parchetul din Milano a condus la arestarea a 12 persoane, miercuri dimineata, iar politistii au efectuat alte 64 de perchezitii in regiunile Lombardia, Piemont, Frioul-Vinitie, Julienne si Vinitie. Cercetarile au descoperit ca, pe langa Da Ros, mai sunt implicati alti sportivi amatori, preparatori fizici, responsabili ai unor sali de forta, dar si diferiti comercianti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.