Sport 12 Martie 2009 16:13
Atacantul roman Adrian Mutu a afirmat miercuri ca Fiorentina va reusi inca o calificare in grupele Ligii Campionilor si a adaugat ca jucatorii isi vor demonstra valoarea pe teren, dupa ce au fost criticati de patronul Diego Della Valle

"Noi am discutat in vestiar despre situatia din acest moment. Suntem suparati ca am pierdut ultimul meci, trebuia sa ne mobilizam pentru a nu pierde puncte, dar campionatul este lung, acum trebuie sa ne gandim la urmatoarele partide. Cred ca Prandelli a vorbit de frica de a fi intre primii patru in clasament. Multe echipe au trecut prin momente grele, iar acum trebuie sa demonstram ca suntem o echipa buna, mai ales celor care nu cred in noi", a spus Adrian Mutu, citat de NewsIN.

Jucatorul roman a comentat si declaratiile patronului Diego Della Valle, care a afirmat ca atacantii trebuie sa alerge mai mult: "Cred ca Fiorentina merita sa fie intre primele patru echipe din clasament. Eu si Gilardino vom raspunde criticilor pe teren prin marcarea de goluri. Nu stiu daca avem nevoie de jucatori importanti, clubul urmeaza programul anuntat acum cativa ani".

Fiorentina este pe locul 4 in Serie A, cu 5 puncte mai putin decat ocupanta locului 3, AC Milan. Formatia antrenata de Prandelli va intalni pe liderul Internazionale Milano duminica, in deplasare.

"O sa ma uit la meciul lui Inter cu Manchester. Stim ca Inter are un lot puternic, sunt practic doua echipe. Meciul o sa fie unul foarte dificil pentru noi. Daca vom castiga, trecem peste un moment foarte important. Stiam ca acest sezon va fi mai dificil", a mai afirmat Adrian Mutu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.