Sport 12 Martie 2009 15:22
Fundasul Rapidului, Stefan Mardare, a declarat, miercuri, ca spera ca formatia sa sa obtina cel putin un egal in meciul cu CFR Cluj, din etapa viitoare, dar considera ca giulestenii formeaza o echipa prea mica pentru a se gandi la titlul de campioana in acest sezon

"Suntem pregatiti si speram sa ne intoarcem cel putin cu un egal. Sper sa demonstrez increderea pe care mi-o acorda antrenorul si sa nu dezamagesc. Sunt solutii, chiar daca avem multi absenti, suntem 20 de jucatori in lot si suntem capabili sa inlocuim titularii. Noi nu ne gandim asa departe, suntem prea mici sa ne gandim la titlu. Ne gandim la fiecare meci, o luam pas cu pas. Cu CFR vom juca la victorie, dar nu va fi o problema daca vom face un egal", a spus Mardare, citat de newsIn.

Mijlocasul Ovidiu Herea considera ca echipa poate spera la castigarea campionatului, avand in vedere ca diferenta fata de primul loc este de doar 5 puncte: "Un meci greu, dificil pentru ambele echipe. Si noi, si ei suntem in lupta pentru titlu, cred ca va fi un derby. Avem nevoie de cele trei puncte. In momentul asta, banii au mai putina importanta, ne asteapta un meci dificil si ne concentram asupra lui. Avem patru absenti din cauza cartonaselor, dar cred ca avem un lot valoros si solutii pentru inlocuirea lor. Diferenta dintre noi si primul loc e destul de mica si sunt sanse sa ne batem la titlu".

Portarul Elinton Andrade considera ca e prematur sa se vorbeasca despre echipa favorita la castigarea campionatului: "Va fi un meci tare si pentru Rapid, si pentru CFR Cluj. Nu conteaza cine joaca de la noi, important e ca cei care intra sa dea totul pe teren. Daca vrem sa castigam campionatul, trebuie sa demonstram ca avem un lot valoros. E devreme sa spunem cine ia campionatul, important e sa avem constanta in joc si rezultate. In ultimele cinci etape vom putea spune cine e favorita".

Partida CFR Cluj-Rapid, din etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:45.
Jucatorii Rapidului, Stefan Mardare, Ovidiu Herea, Elinton Andrade, Lucian Raduta, Radomir Djalovic, Claudio Mejolaro si Joao Paulo Pinto, au participat, miercuri, la un drive-test efectuat la unul dintre partenerii clubului din Giulesti, Ford BDT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.