Sport 11 Martie 2009 14:38
Presedintele clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, miercuri, ca gruparea din Ghencea ar face o mare greseala daca l-ar trimite pe Janos Szekely la echipa secunda, deoarece jucatorul ar avea mari probleme cu moralul, transmite NewsIn

"Pacat de ce i se intampla lui Szekely la Steaua. Este un jucator foarte valoros, dar cu care trebuie rabdare. Nici vorba sa fie trimis la Steaua II, acolo s-ar pierde cu siguranta. Gigi greseste cand spune ca Szekely este vai de mama lui. El e ca mesterul Manole, darama noaptea ce construieste ziua. Si maine l-as lua inapoi pe Szekely daca mi l-ar da, desi ar fi foarte greu ca el sa revina de la un salariu de 200.000 de euro la mult mai putin", a spus Stan.

Oficialul galatean a mai afirmat ca situatia mijlocasului nu este singulara in Ghencea: "Pacat ca pe langa Szekely, si Vatca, si Ochirosii, care a fost furat de la Galati, sunt tratati asa la Steaua. Probabil ca vestiarul de acolo si orasul au contat la ce li se intampla acum. La Galati li se dadea multa incredere si de aceea au confirmat".

Dupa partida de la Brasov, in care Janos Szekely a jucat titular, patronul Gigi Becali a criticat in termeni duri evolutia mijlocasului, afirmand despre acesta ca nu mai are ce sa caute in echipa deoarece nu are valoare de Steaua. In acest sens, Becali i-a cerut tehnicianului Marius Lacatus ca Szekely, Tiago si Semedo sa fie trimisi la echipa secunda pe o perioada nedeterminata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.