Sport 12 Martie 2009 12:15
Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, agentiei newsIn, ca echipa sa este atacata dupa fiecare meci deoarece adversarii se tem de forta ei si incearca prin orice mijloace sa strice atmosfera buna din jurul vestiarului

"Comentariile din ultima vreme sunt nule pentru mine. Suntem atacati din toate partile pentru ca suntem puternici, formam o echipa solida care va pune probleme tuturor adversarilor. In fotbalul nostru, ura si dusmania sunt la ele acasa, unii se agata de orice pentru a destabiliza adversarii prin orice mijloace, insa trebuie sa stie ca noi devenim mai puternici pe zi ce trece. Stiu jocurile de culise din fotbalul romanesc, am fost oficial si stiu ce se intampla in afara terenului. Nu e deloc normal ce se intampla", a spus Moldovan.

Tehnicianul considera ca arbitrii nu au favorizat in niciun fel Vasluiul in primele doua etape ale returului, ci doar jocul elevilor sai a facut sa obtina patru puncte: "Eu nu cred ca am fost avantajati de arbitri, fiecare spune ce vrea, dar cred ca se incearca distragerea atentiei de la jocul nostru, nimeni nu a spus ca am castigat clar cu Poli Iasi. Imi pare rau ca nu am marcat trei, patru goluri ca sa nu mai zica nimeni nimic. S-a creat un curent ca Vasluiul este echipa arbitrilor, dar sunt alte formatii mult mai favorizate si nu se mai face atat caz. Dar nu vreau sa imi mai dau prea mult cu parerea despre subiectul asta".

Fostul international roman a comentat si evolutia mijlocasului Milos Pavlovic, care in primele doua meciuri a accidentat trei jucatori. "Pavlovic e un jucator fair-play, e un fotbalist care nu intentioneaza niciodata sa atace pe cineva. Fotbalul e pentru barbati, nu putem sa analizam acum orice faza a meciului. Nu cred ca avem ce discuta sau analiza pe tema asta. Fiecare scoate in fata doar ce doreste", a opinat tehnicianul in varsta de 37 de ani.

Moldovan a laudat evolutia jucatorilor transferati in aceasta iarna (Wesley, Pavlovic, Farkas si Milisavijevic), despre care afirma ca s-au acomodat bine la echipa: "Toti jucatorii pe care i-am adus au evoluat foarte bine pana acum, dar astept mai multe de la ei. Tot ce am transferat acum a fost pe valoare. Putem face lucruri mari impreuna la Vaslui, dar mai sunt lucruri de pus la punct. Astept sa revina si Akakpo de la Bologna, acolo unde se afla inca la tratament. Sper ca la finalul saptamanii sa fie in tara".

Antrenorul Vasluiului spera sa isi continue seria de meciuri fara infrangere si in disputa de la Bistrita, cu Gloria. "Bistrita este foarte disciplinata din punct de vedere tactic, are o defensiva puternica. Acum se afla in dificultate pentru ca lucurile nu stau asa de bine in clasament. Vom avea un meci dificil, dar eu sper sa trecem cu bine peste el. Ma bucur ca nu am pierdut niciun meci pana acum", a incheiat Moldovan.

Partida Gloria Bistrita-FC Vaslui din etapa a 20-a a Ligii I este programata sa se dispute sambata de la ora 15:00. Formatia pregatita de Viorel Moldovan se afla pe locul 9 in clasament, cu 29 de puncte, dar nu a mai pierdut de 8 meciuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.