Sport 12 Martie 2009 12:11
Tehnicianul echipei Rulmentul Urban Brasov, Herbert Muller, a declarat, miercuri, dupa sedinta de pregatire, ca elevele sale i-au spus ca daca nu vor primi banii restanti incepand de saptamana viitoare, nu vor mai veni la antrenamente, transmite corespondentul NewsIn

Tehnicianul a mai dezvaluit ca tot din cauza problemelor financiare Barbosa nu vrea sa faca deplasarea in Norvegia pentru jocul cu Byassen din sferturile Cupei EHF. "Pe langa problema mare legata de adversar, mai este si partea financiara, fetele spunandu-mi ca, daca nu vor primi macar o parte din banii restanti, nu se vor mi antrena de saptamana viitoare", a declarat Muller.

Referitor la dubla cu norvegiencele, tehnicianul a spus ca "vor fi doua meciuri foarte importante si foarte grele". "Byassen are o echipa foarte tare, este la egalitate de puncte cu Larvik si chiar le-a condus in meciul direct. Se stie valoarea handbalului norvegian si va fi dificil, dar avem un atu in faptul ca jucam al doilea meci acasa. Important este sa venim cu un rezultat bun de la Trondheim", a completat Muller.

Partida tur din sferturile Cupei EHF dintre Byassen si Rulmentul este programata sambata de la ora 18:00 la Trondheim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.