Raceala intervenita intre Walter Zenga si jucatorii Stelei, la pauza meciului de la Galati, a contribuit decisiv la inlaturarea italianului de la conducerea echipei.

Walter Zenga s-a simtit tradat de jucatori si, dupa cum sustin unele surse, i-ar fi lasat pe acestia sa se descurce singuri in partida pierduta in fata Otelului, in etapa a 25-a a Diviziei A. "Pana acum v-am dus eu in spate, de acum descurcati-va singuri!", le-ar fi spus italianul jucatorilor in pauza meciului de la Galati. In acel moment, echipa sa era condusa cu 1-0, scor cu care s-a si incheiat meciul.

Dupa partida de la Galati, Gigi Becali l-a atacat pe Walter Zenga, caruia i-a reprosat faptul ca i-a titularizat pe Lovin si Baciu. Inaintea partidei, patronul din Ghencea declarase ca cei doi nu au valoare de Steaua si vor parasi echipa la finalul sezonului. "Pe Lovin si pe Baciu i-a bagat ca sa-mi faca mie in ciuda", a rabufnit Becali.

Coincidenta sau nu, dupa pauza atat Lovin, cat si Baciu au fost inlocuiti. Cei doi fosti bacauani nu au mai aparut niciodata printre titulari dupa ce Zenga a fost dat afara, iar de echipa se ocupa Mirel Radoi, Florentin Dumitru, Dorinel Munteanu si Dumitru Dumitriu. "Becali poate sa ma dea afara, nu ma intereseaza", a reactionat Zenga la finalul partidei pierdute la Galati. Iar acest lucru s-a si intamplat doua etape mai tarziu, cand Steaua a pierdut si in Cotroceni.

DAT AFARA DE FOTBALISTI

Despre despartirea lui Zenga de Steaua s-a spus ca a fost orchestrata de jucatorii apropiati ai lui Becali. Chiar patronul din Ghencea a recunoscut ca inainte de a-l da afara pe italian acesta s-a consultat cu o parte dintre jucatori. Acestia sunt chiar cei trei care acum sunt secunzii lui Dumitriu, cei care de fapt alcatuiesc echipa. Decizia jucatorilor de a-l debarca pe Zenga poate fi explicata si prin atitudinea acestuia din pauza meciului de la Galati.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.