Sport 11 Martie 2009 22:46
Mircea Sandu, presedintele FR Fotbal, nu a spus niciodata ca "scaunul" lui Victor Piturca se clatina si ca selectionerul ar putea fi inlocuit in cazul in care dubla Romaniei din aceasta primavara, meciurile cu Serbia si Austria, nu se incheie cu cel putin 4 puncte in contul tricolorilor.

Totusi, de fiecare data cand face declaratii publice, "Nasul" nu uita niciodata sa puna presiune asupra antrenorului nationalei si sa ii serveasca replica "avem solutii, Piturca nu e de neinlocuit".

Fara Rednic sau Lacatus

Asa a facut presedintele FRF si in cadrul unor declaratii gazduite de "Telesport". Desi afirma ca "nu s-a pus nici un moment problema sa-l dam afara pe Piturca, el este un antrenor foarte bun pentru nationala", Mircea Sandu afirma si ca "avem sase antrenori tineri pentru nationala", mentionandu-i, in aceasta ordine, pe Razvan Lucescu, Ioan Ovidiu Sabau, Dan Petrescu, Ioan Andone, Cosmin Olaroiu si Petre Grigoras, despre ultimul spunand ca "a facut treaba cu o echipa mica". Interesant, de pe lista lipsesc atat antrenorul liderului Dinamo, e vorba de Mircea Rednic, cat si cel al Stelei, Marius Lacatus!

Presedintele FRF este vizibil ingrijorat de forma de moment a tricolorilor. "Meciul cu Serbia nu e usor: ei sunt acum pe val, cu un amestec de jucatori tineri si experimentati si, din pacate, la noi exista probleme. Nu mai suntem echipa ai carei jucatori evoluau in mod constant", s-a plans Sandu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.