Sport 11 Martie 2009 22:40
Polii de putere din Liga 1 s-au schimbat brusc dupa primele doua etape din retur. Iesita din cursa pentru titlu, Steaua incearca sa incline balanta campionatului in defavoarea lui Dinamo.

Ultimele atacuri lansate de cuplul Borcea -Turcu impotriva lui Gigi Becali l-au deranjat foarte tare pe acesta din urma. Latifundiarul din Pipera a promis ca va ajuta orice adversar al formatiei din Soseaua Stefan cel Mare pentru ca Dinamo sa nu prinda nici in acest an grupele Ligii Campionilor.

Egalul facut de Dinamo la Medias a relansat campionatul. CFR Cluj si FC Timisoara s-au apropiat la patru puncte de “caini” si par a fi singurele echipe capabile sa se lupte pentru titlu. Banatenii au mari sanse sa ia campionatul, fiind sprijiniti de un aliat surpriza.

“Fratia” dintre FC Timisoara si Steaua a fost dezvaluita, ieri, de Dumitru Dragomir, care a anuntat ca timisorenii vor fi reprezentati la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de Catalin Ciubota, unul dintre avocatii ros-albastrilor. Alianta dintre cele doua cluburi a fost intermediata chiar de “Corleone”, care este prieten atat cu Gigi Becali, cat si cu Marian Iancu.

Gigi Becali si-a dat seama ca nu are nici antrenor si nici jucatori pentru a se lupta cu Dinamo. Finantatorul ros-albastrilor ar prefera sa ia orice alta echipa campionatul decat rivala din Soseaua Stefan cel Mare, mai ales dupa ce Borcea si Turcu au atacat Steaua in ultimele zile.

Astfel, Steaua va face jocurile astfel incat sa creeze culoar pentru Timisoara, Gigi Becali laudandu-l in aceasta saptamana pe fostul sau dusman de moarte, Marian Iancu. In plus, cu banatenii vor “trage” si aliatii Stelei: Unirea Urziceni, Universitatea Craiova si FC Arges.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.