Sport 11 Martie 2009 22:34
Fostul presedinte al Progresului a confirmat ieri dimineata faptul ca spre seara urma sa depuna o plangere la DIICOT impotriva finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, pentru amenintari repetate timp de doi ani. Constantin Iacov a precizat ca, din aceasta cauza, va cere protectie din partea Politiei.

"Avocatul meu va depune plangerea. In plangere sesizez organele competente pentru cele ce se intampla de doi ani incoace. Plangerea e conditionata de ulti­mele evenimente de la Brasov. Gigi Becali imi cere sa-mi retrag asa-zisele declaratii de la DNA. Nu vreau sa comentez daca am depus declaratii la DNA sau nu. Eu doar mi-am facut datoria de cetatean. Daca cineva vede un hot, nu trebuie sa raporteze? Voi cere si protectia Politiei dupa ce depun plangerea, daca exista asa ceva in Romania", a spus Constantin Iacov.

Acesta a precizat ca nu este vina lui ca unii oameni din fotbal sunt anchetati de Directia Nationala Anticoruptie. "Persoanele anchetate de DNA trebuie sa raspunda pentru faptele lor, atat Dumitru Dragomir, cat si Gigi Becali. Nu e vina mea pentru ce au facut ei, cu transferuri sau mai stiu eu cu ce.

In Europa se pedepsesc sever astfel de comportamente. Eu nu vreau sa fac parte din sistemul lor mafiot", a mai spus Iacov, care il acuza pe Gigi Becali ca l-a injurat si amenintat in pauza meciului FC Brasov - Steaua (scor 1-0), disputat duminica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.