Sport 11 Martie 2009 22:32
Ministerul Tineretului si Sportului nu a impartit bugetul la federatii, iar Comitetul Olimpic a sistat primele pentru performeri, astfel ca managerii federatiilor sunt nevoiti sa supravietuiasca pe prietenii.

"Guvernul pe care il conduc isi propune sa stopeze declinul sportului romanesc. A fost un obiectiv politic al nostru accentul pe educatie si sport. E necesar acest minister, din nevoia consolidarii performantei sportive. Am vazut performantele pe care le-am avut la ultimele competitii europene, mondiale si olimpice. Din nefericire, asistam la un declin al performantei sportive. Cred ca avem datoria ca factor de guvernare sa stopam declinul”, spunea premierul Emil Boc la instalarea Monicai Iacob-Ridzi in functia de ministru al Tineretului si Sportului.

Numai ca totul pare sa fi ramas doar la stadiul de vorbe si promisiuni.

Caz fara precedent in sportul romanesc, desi de la inceputul anului au trecut mai bine de doua luni, federatiile au in continuare vistieria goala pentru ca bugetul nu a fost impartit deocamdata de MTS.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.