Sport 11 Martie 2009 22:29
Valeriu Rachita a fost numit in functia de antrenor principal al selectionatei B a Romaniei, urmand sa debuteze la 1 aprilie in partida cu echipa similara a Portugaliei, a declarat, joi, pentru agentia NewsIn, ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia.

"Rachita este antrenorul selectionatei B, nu selectioner. Selectioner este Victor Piturca. Toate detaliile numirii lui Rachita si programul vor fi prezentate in cursul zilei de miercuri", a spus Zaharia.

Tehnicianul a confirmat informatia si afirma ca obiectivul sau este sa promoveze cat mai multi jucatori in prima reprezentativa. "Domnul Piturca m-a recomandat pentru a prelua acest post, iar eu imi doresc ca tot mai multi jucatori din nationala B sa ajunga la nationala mare", a declarat noul antrenor al reprezentativei B agentiei NewsIn.

Valeriu Rachita a fost demis de la FC Ploiesti la inceputul acestui an, iar in prezent este liber de contract. Acesta a reusit sa promoveze formatia prahoveana in Liga a II-a in urma cu jumatate de an si a terminat turul pe locul 3. In acest moment, el ocupa functia de consilier pe probleme sportive al primarului din Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.