Sport 11 Martie 2009 22:27
Jucatorii Stelei au efectuat marti dimineata un antrenament la care a participat si Mihaita Plesan, pentru prima data dupa accidentarea suferita in stagiul de pregatite din Turcia, in timp ce fundasul Lucian Filip s-a accidentat si va lipsi cel putin 3 saptamani, informeaza site-ul ros-albastrilor.

Sedinta de pregatire a stelistilor a inceput in jurul orei 11:15, a durat o ora, iar in cadrul acesteia fotbalistii au participa la cateva jocuri "5 contra 2", dupa care antrenorul Marius Lacatus a pus la punct probleme de tactica.
Mihaita Plesan s-a antrenat alaturi de prima echipa pentru prima data dupa accidentarea suferita in cantonamentul din Turcia, in timp de Eric Bicfalvi continua sa se pregateasca separat, in urma unei contuzii pe care a suferit-o la gamba stanga intr-un meci al nationalei de tineret a Romaniei.

Fundasul stanga Lucian Filip s-a accidentat marti, el suferind o disjunctie acromio-claviculara, leziune in urma careia va fi nevoit sa stea in afara gazonului cel putin 3 saptamani.

Jucatorii pregatiti de Marius Lacatus vor efectua miercuri un singur antrenament, de la ora 11:00, sedinta de pregatire urmand sa fie inchisa reprezentantilor presei.

Pe de alta parte, clubul Steaua a anuntat ca biletele pentru partida cu Poli Iasi, din etapa a 20-a a Ligii I, care se va disputa sambata, de la ora 20:30, pot fi cumparate incepand de miercuri de la casele de bilete ale stadionului. Biletele vor costa 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I, 25 de lei la tribuna 0 si 50 de lei la fotolii.

Copii in varsta de pana la 10 ani vor avea accesul gratuit pe arena din Ghencea, cu conditia sa fie insotiti de un parinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.