Sport 11 Martie 2009 16:16
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca jocul Stelei scartaie pentru ca echipa din Ghencea nu mai are decat 4 sau 5 jucator de valoarea, iar lipsa de rezultate ii va face rau doar antrenorului Marius Lacatus, despre care a spus ca a venit la ros-albastrii "intr-un moment prost".

"Becali e credincios, dar eu ii spun ceva si sigur o sa ma injure. El nu mai are jucatori de valoare la echipa, dar poate mai sunt vreo 4 sau 5. Intr-o echipa daca numai doi scartaie s-a dus tot. Iar Lacatus va fi in cele din urma victima, pentru ca el are o notorietate mai mare la Steaua. Lacatus ce vina are pentru tot ce s-a intamplat? Daca pregatesti niste gloabe ca sa le duci la un concurs hipic ce faci? Ca unii cai sar gardurile alea, unii nu. Asa e si in fotbal, unii au valoare, unii nu. La Steaua jumatate din echipa sunt cai de rasa, restul sunt de tractiune. Cred ca Lacatus a venit intr-o perioada prosta la Steaua, la fel cum s-a intamplat si cu Hagi sau Dorinel Munteanu", a declarat Duimitru Dragomir, potrivit NewsIn.

Presedintele LPF nu crede ca Florin Lovin poate fi noul lider din teren al echipei din Ghencea, asa cum a spus patronul Gigi Becali, desi considera ca mijlocasul Stelei este un jucator util. "Lovin nu ii poate lua locul lui Radoi, chiar daca e util. Si eu as juca cu el titular de fiecare data. Nu se compara cu Radoi, pentru ca asta e fotbalist si putea sa joace oriunde in Europa", a spus Dragomir.

Referitor la conflictul iscat intre Gigi Becali si fostul presedinte al echipei FC National, Constantin Iacov, la partida de la Brasov, dar si la faptul ca ultimul a spus ca va cere protectie politiei pentru ca ii e frica de patronul Stelei, Dragomir a afirmat: "Cine e Iacov? E un fost puscarias care creeaza conflicte, jigneste pe toti, a distrus un club cu renume ca Progresul si a si luat bani pentru asta. E pus sa-l incite pe Becali, pentru ca astia un pot sa il bage pe Gigi la puscarie pentru dare de mita si vor sa il faca si isi piarda cumpatul. Prost e ala care se incurca cu Iacov si ferice e cel ce nu l-a cunoscut".

Dumitru Dragomir este de parere ca Tiberiu Lajos nu a luat bani de la conducatorii lui Dinamo pentru a favoriza echipa in partida cu Gaz Metan Medias, ci, din contra, a facut un mare deserviciu formatiei din Stefan cel Mare prin greselile pe care le-a facut. "Lajos poate a luat cocoseii de la ferma de gaini a lui Gigi Becali, nu a luat de la Borcea. Asta e un bun conducator, dar toate astea cu blaturile s-au terminat de mult", a spus oficialul LPF.

Vicepresedintele FRF crede ca Rapid va fi printre primele cluburi care isi va lua licenta pentru noul sezon, pentru ca George Copos are bani, desi se plange mereu ca nu mai poate sustine clubul. "Copos are peste 500 de milioane, nu gaseste el 10 milioane sa scoata clubul din criza? Ce face el sunt metode comuniste, astea sunt cele mai bune. Sa vaita ca nu are si ia de la toata lumea. El se face victima, iar oamenilor le e mila de el", a spus Dragomir, care ii vede pe cei de la CFR Cluj favoriti in derby-ul cu Rapid, chiar daca nici la Cluj "atmosfera nu e buna, pentru ca au aparut conflicte intre antrenor si jucatori".

Dragomir a reiterat ideea ca Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Steaua, Unirea Urziceni si FC Timisoara se vor lupta pentru titlul de campiona in Liga I, chiar daca este de parere ca FC Vaslui poate face supriza. "Ce e mare lucru? Castiga Vasluiul doua meciuri si imediat vine acolo, in fata. Eu zic ca si ei pot intra in lupta pentru titlu chiar daca o sa ziceti ca am innebunit", a conchis Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.