Sport 11 Martie 2009 16:14
Atacantul lui Corinthians, Ronaldo, a declarat ca viseaza sa imbrace din nou tricoul reprezentativei Braziliei, pentru care a marcat 62 de goluri in 97 de selectii, insa admite ca acest lucru va fi posibil doar daca va reveni la forma de odinioara, informeaza OJogo.
"Intotdeauna am sperat sa joc pentru echipa nationala, unde m-am simtit cel mai bine. Nu va fi usor, insa daca voi marca, iar evolutiile mele vor fi constant bune, atunci cred ca as avea sanse sa fiu convocat", a afirmat fostul jucator al lui Real Madrid si FC Barcelona, care nu a mai bifat niciun meci in tricoul cvindruplei campioane mondiale sub mandatul selectionerului Carlos Dunga, scrie NewsIn.

Ronaldo, acum in varsta de 32 de ani, a marcat duminica impotriva lui Palmeiras primul sau gol pentru Corinthians, formatie pentru care a debutat saptamana trecuta, la mai bine de un an dupa grava accidentare pe care a suferit-o la genunchiul stang pe vremea cand era legitimat la AC Milan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.