Sport 11 Martie 2009 14:51
Autoritatile franceze au anuntat, marti, ca doi fani ai echipei Tolouse au fost condamnati la jumatate de an de inchisoare din cauza comportamentului violent pe care l-au avut fata de fortele de ordine ce au asigurat securitatea la partida de sambata cu Bordeaux, informeaza L'Equipe.

Cei doi barbati in varsta de 32 si 21 de ani au fost implicati in incidentele care au avut loc intre sustinatorii celor doua formatii. Acestia se fac vinovati pentru faptul ca au aruncat cu sticle inspre fortele de ordine care incercau sa aplaneze conflictul, informeaza NewsIn.

Instantele judecatoresti au decis sa-i sanctioneze pe cei doi suporteri ai gazdelor cu 6 luni de inchisoare. Intrucat barbatul mai in varsta este recidivist, acesta va petrece in spatele gratilor cel putin trei luni, iar celalalt a primit pedeapsa cu suspendare.

Toulouse a trecut sambata pe teren propriu de Girondins Bordeaux, scor 3-0, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a din Ligue 1. Gratie acestui succes, gruparea antrenata de Alain Casanova a urcat pe locul 4 in clasament, la patru puncte in spatele liderului Lyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.